juldagen

hejsan :)
hoppas att alla hade en underbar julafton & att resten av julhelgen och jullovet blir mysigt! :) jag hade väldigt mysigt igår, fick bland annat en dator som jag sitter och leker med nu :) fick också några böcker från min syster som ska få mig allmänbildad.. bl.a. brott och straff av fjodor dostojevskij, har börjat läsa lite & den verkar väldigt bra :) biobiljett fick jag också som jag tänker utnyttja ikväll för narnia- kung caspian och skeppet gryningen har premiär! jag ska gå med pappa, brorsan, farbror och kusiner. det blir nog bra (boken är bra iaf) & den är i 3D (y) om en vecka är det 2011, känns helt sjukt! :o

dagens uppdrag är min dag. jag vaknade rätt sent, sen har jag typ bara suttit vid datorn, käkat frukost/lunch & läst :) ingen aning vad jag ska hitta på men kanske träffar kusinerna idag igen, de är inte i växjö så ofta så. ganska chill dag iaf :)

puss på er

GOD JUL!

Ett ögonblick!

Hej!

Jag har gått och klurat på detta med ett ögonblick och förstår nog inte riktigt, men jag gör det så som jag har förstått det:).
Så här kommer mitt ögonblick!:
Detta ögonblicket är lika skönt att uppleva varje gång man gör det, jag älskar det! Det är helt underbart och jag kan inte hålla tyst! Jag har upplevt det ett antal gånger, vet inte hur många:) Men det är lika härligt varje gång! Varje gång man sitter där uppe och ser ut över Göteborg och bara väntar på att falla. Och så kommer fallet! Det är verkligen en kittel-i-magen-upplevelse.

Btw, hoppas ni hade en fin julafton igår. Ifall någon undrar så var min helt underbar! tillbringades hemma hos mormor och morfar med famlij och mammas syster med familj, och mormor och morfar förstås :).

Ha en fin fortsatt jul! puss!!


bajs

Hejjjjjj!!!!

Jag ligger i soffan och bloggar på tvn! AWESOME!!
Jag och david har kollat pL film, det blev click och vill ni veta en hemlis? ja, såklart ni vill!;) både jag och david grät;)

Nu ska vi fortsätta med att lyssna på mysmusik med ted ovh sånt:)
NattiNatti<3<3

My best vän!! :)

Hallåå!!
Jag ligger här i sängen i Daviids famn och bara har det underbart, så känn er ägda!!:D

Nu ska jag skriva om min bästis!
Han är helt underbar och en rikktig mjukis! Han finns alltid där för mig och jag älskar honom! Från första stunden jag såg honom visste jag att han skulle bli min:). När man vill ha en kram ¨så kan han alltid vara den som ger den och han tröstar mig alltid när jag ligger i sängen och gråter. Vi har känt varandra i typ 5 år:). Min bästis heter Leo och här kommer en bild på honom!:) LEO JAG ÄLSKAR DIG!!<3<3<3


 
Ha en fin dag! :) pyss!!

dagen blir lång om man går upp tidigt

halloj! började dagen med familjegudstjänst i skogslyckan :) sen pluggade jag några timmar, efter lunch var jag i pulkabacken med hedda och efter det bakade jag saffransmuffins. har städat rummet lite också, väldigt nöjd att jag hunnit med så mkt idag. hemgruppen var hos mig ikväll, det var bara annie och lina som dök upp men det var väldigt mysigt! uppdraget för dagen var att skriva om vad kärlek är.. det måste bli citat. det kanske blir lite mycket text och jobbigt att läsa men det får ni tåla om ni vill veta vad jag tror att kärlek är.

"Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. "

1 Kor. 13:4-7

 

"Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv."
Joh. 3:16

"Mina kära, låt oss älska varandra, ty kärleken kommer från Gud, och den som älskar är född av Gud och känner Gud. Men den som inte älskar känner inte Gud, eftersom Gud är kärlek. Så uppenbarades Guds kärlek hos oss: han sände sin ende son till världen för att vi skulle få liv genom honom. Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud utan att han har älskat oss och sänt sin son som försoningsoffer för våra synder.


Mina kära, om Gud har älskat oss så, måste också vi älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud. Men om vi älskar varandra är Gud alltid i oss, och hans kärlek har nått sin fullhet i oss. Han har gett oss sin ande, och därför vet vi att vi förblir i honom och han i oss. Vi har sett och kan vittna om att Fadern har sänt sin son att rädda världen. Om någon bekänner att Jesus är Guds son förblir Gud i honom och han i Gud. Och vi har lärt känna den kärlek som Gud har till oss och tror på den.


Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud och Gud i honom. I detta har kärleken nått sin fullhet hos oss: att vi kan vara frimodiga på domens dag, ty sådan som Kristus är, sådana är vi i denna världen. Rädsla finns inte i kärleken, utan den fullkomliga kärleken fördriver rädslan, ty rädsla hör samman med straff, och den som är rädd har inte nått kärlekens fullhet. Vi älskar därför att han först älskade oss. Om någon säger: "Jag älskar Gud" men hatar sin broder, då ljuger han. Ty den som inte älskar sin broder, som han har sett, kan inte älska Gud, som han inte har sett. Och detta är det bud som han har gett oss: att den som älskar Gud också skall älska sin broder."

1 Joh. 4:7-21

 

http://www.bibeln.se/las/2k/1_mos



Min dag!

Yooooooo!

Dagens uppdrag: Berätta om din dag!:)
Jag började min dag med en skön sovmorgon! gick upp och blev färdig en halvtimma innan jag behövde gå så jag tog tillfället till akt och pluggade lite franska:). När jag kom till skolan hade vi vikarie i både fysik och matte, samma vikarie och han är så otroligt skön!! Han blev jätteimponerad över miniräknaren på min iPhone xd sjukt go kille! Man blir alltid glad av honom:).
Sen hade vi lunch, jag åt med Emma, Jonatan och Martin:D. Sen var det franska och vi hade hör och läsförståelse. Hörförståelsen funkade väl men läsförståelsen gick kasst! Jag fick typ ångerst för att jag var så dålig xd. Men aja, det blir nog inte så farligt som jag tror(a).
Sen var det hemkunskap och jag fick reda på betyget på mitt stora inrednings projekt. Jag blev besviken faktiskt, för grejerna hon hade sänkt mig på hade hon inte nämt att man skulle skriva så jag tycker det var fel. Och det känns verkligen inte som att hon gillar mig, hon har så otrevlig attityd mot mig hela tiden. Nej usch.
När jag kom hem så satte jag mig i soffan och började läsa boken jag ska skriva en recension på. Jag ville prata lite med David men han hade inte tid så det gick inte, så jag fick läsa istället:p. Nu ska jag ta och plugga lite franska för imorgon har jag prov i det:p

Pusspuss!!<3

Vad är kärlek?

Hejj!

Detta temat passade väldigt bra för nu har min fining precis lämnat mig, han svängde förbi här i en timma eller något och åt mat. Så nu saknar jag honom mer än jag gjorde innan.. Men nu är det bara 8 dagar kvar tills han kommer och stannar påriktigt!

Kärlek är väldigt mycket, det finns olika sorters kärlek och alla är lika viktiga! det finns vänskapkärlek, familjekärlek och så finns det kärlek(kom inte på något ord för den kärleken?:o Men menar iallafall sån kärlek som när man är tillsammans). Vänskapskärlek är att alltid finns där för sin vän, vad som än händer står man upp för varandra och skyddar varandra. Litar på varandra och delar allt med varandra.
Familjekärlek säger sig självt vad det är, det är kärlek man inte väljer att ge. Utan sån man helt enkelt blir "tvingad" att ge. Man älskar sin familj och så är det.
Kärlek för mig är David. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för känslorna jag har är så starka att man inte kan sätta ord på dom. Men man vill vara hos varnadra hela tiden. Man kan ligga på hans bröst och bara lyssna på när hans hjärta slår. Man saknar varandra ständigt och kan aldrig få nog av varandra. Även om det blir svårt ibland så vet man att det blir bra igen för att man älskar varandra.
Det var min definition på kärlek:)

Ha en fin fortsatt kväll. Pusspuss!!:)<3

Trött men glad!

Heyyy!!

Idag i skolan så vet jag inte riktigt vad jag har gjort!:o jag har nog mest bara glidit runt lite, jag gjorde en engelska uppsats om bombningen av Hiroshima och Nagasaki, jag hade svenska lektion. Skrev lite om realismen och läste om Jane Austen. Sen var det franska där vi gick igenom samma sak för typ 100de gången! Men ja, det är väl bra att repetera?:p Sen hade vi lunch, den spenderade jag med Lina, Emma, Emilia, Callo, Ida och en bunt människor till:). Väldigt trevligt:).
Sen hade vi idrottsteori, inget speciellt, mest repetition på det vi gjorde förra lektionen. Sen hade vi gympa! GALET!! Vi hade något hyper gympapass! typ friskis och svettis. Det var roligt och fick en att kämpa, verkligen. Sen var det luciaövning, jag var med på nästan hela men jag ville hinna göra mina mjukisbyxor så jag gick lite tidigare. Stannade i skolan till 20 i 4 kanske, lite övertid:). Pratade med min syslöjdslärare Sandra och berättade om dom fina blommorna jag fick av David! Verkligen hur fina som helst!:)
Sen när jag gick hem ringde jag till David. Vi pratade i typ en timma och en kvart, det är så mysigt att prata med honom! Nu har jag gjort färdigt min biologi-uppgift. Den blev faktiskt ganska bra tycker jag:) jag får skicka den till pappa eller något så jag får lite kritik:) Nu kom mamma in på mitt rum och sa till mig att gå ner och skala potatis så det får jag väl göra då:)

Juste! Dagens tema, idag till frulle åt jag en lussebulle:o Till lunch, potatismos och korv:) Till mellanmål, lussebulle:D och kvällsmat har jag inte ätit än, men något med potatis blir det!:)

Ha det fint! PUSS!!<3

Sjuk men ledande!! :D

Yooo!!

Idag är jag krasslig och hemma från skolan, så kan det bli ibland. Jag hoppas det blir bättre till ikväll för då är det storsamling! Det känner jag att jag måste vara med på, och så ska jag vara med och hjälpa till att förbreda julbord till barnen, plus att jag ska göra fetinguppgiften i biologi och förbreda mig lite mer för SO redovisningen jag ska ha nu nån gång, vet inte när:)

Btw, så har jag och David 7 månader idag, och innan idag så ringde telefonen och killen i andra änden frågade när jag var hemma idag, så sa jag typ hela dan och gissa vad han sa?! Han sa att han svänger förbi vid lunchtid och lämnar blommor till mig!! För min finfina pojk har beställt blommor till mig! Åh kan man vara finare eller?:o jag blir helt galen! Vad kan jag göra tillbaka lixom?... Något fint måste jag komma på att göra tillbaka nån gång, och inte kan jag skriva det här, för här läser han lite då och då xd.



Detta är jag och min fina familj när vi var på semester på Hawaii! Jag tänkte att jag byter till familj iställer för föräldrar för jag hittade ingen bild på både mamma och pappa typ xd

Pappa är en datanörd, han är typ topp 5 i Sverige på det han gör. Därför är han eftertraktad så han jobbar mycket i andra städer, vet inte vilka det är mest i, men för ett tag sen var han mycket i Helsingborg tror jag xd Han gillar att ta kort, dyka och sjunga:). Jag beundrar min pappa av många anledningar till så jag skulle ju kunna skriva mer, men mer än såhär behövs inte:p.

Mamma jobbar som frididspedagog och är den som är hemma och tar hand om oss de veckor pappa inte pendlar. Hon är väldigt duktig på att vara med barn vilket jag beundrar henne för! Jag vill typ bli som henne, hon är en av mina idoler:) Utanför jobbet så har hon inga hobbys eftersom att Emelie och Pontus fortfarande är så små så hon måste vara hemma på kvällarna. Men hon gillar att sjunga och nu är hon med i en julkör till julkorten i kyrkan:)

Emelie är en 9 åring, hon vill dock vara äldre. Iallafall i endel fall. Hon dansar på fritiden, annars brukar hon bara vara hemma här efter skolan och bara vara allmänt irriterande så man får damp på henne. Hon slutade att gå på fritids nu i trean och är här hemma och dampar istället:p.

Pontus går i 1an och är 7 år. Jag vet inte riktigt vad han gör, jag tror inte det är så mycket faktiskt. Han spelar mest dator och tvspel xd. Hans största intresse skulle jag säga är Star wars. Sen finns det nog inte så mycket mer att säga om honom!

Det är min konstiga, fina och unika familj! Jag älskar er! :)
Ha en fin dag!! Puss!!


RSS 2.0