Valborgsmässoafton!!

Hallå!!

Idag är det valborgsmässoafton! Vi har hyfsat fint väder ändå, låg ute i solen lite innan (y) Jag har varit hemma stor del av dagen idag så jag har duschat, städat lite och sånt, kollade på en film med lindsey lohan som gick på tv. Väldigt tattig måste jag säga! Handlade om Lindsey Lohan som skriver en artikel om två av sina lärare som har en romans som blir publiserad i någon stor tidning och sen försvinner den ena läraren. Lindsey och hennes kompisar försöker hitta honom. Tattig, jaaa!!

Sen städade jag lite till iallafall, och nu kommer david strax!! :)

Puss! <3

Aneby

Hallå!!
Nu sitter jag på Davids skola, vi kom hit igår. Det är mysigt här! Men inte mysigare än våran helg, vi var hemma hos honom i Jönköping, kollade på film, gick på bio, lagae mat och var på ikea! :) jättemysigt! Idag har det varit jättefint väder! :) man blir så sjukt glad av solen!! hoppas jag inte bränt mig bara!! :O
Nu kom min älskling tillbaka så jag ska ta och pussa lite på honom!
Ha det fint <3

ib-dag och fika

Hallå!! Idag när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp, jag hade ont i huvudet och mådde riktigt illa, men jag fick ett sms från Olivia som frågade om vi inte kunde åka till katedral tillsammans för att göra intagningsproven till ib. Det var det som fick mig att gå upp idag, TACK OLIVIA!!

Väl där så gjorde vi matteprov och engelskaprov, det gick ändå ganska hyfsat! Vid 12 var det lunch och vid 13 började intervjuerna, såklart så hade jag oturen att komma typ sist... vid 10 i 3 var det iallafall min tur och jag var inte så nervös. Men det var nog den som gick sämst! Jag blev inte alls nöjd, men jag ska ju inte gå där så det gör kanske inte så mycket :)

Efter allt så träffade jag Annie och vi tog en fika, och eftersom att jag inte hade några pengar så lånade Anniegull mig pengar(y). Sen blev det att gå hem, påvägen ringde jag David eftersom att ha inte hade svarat på sms på länge, men det visade sig att det bara hade laggat så jag inte fått hans svar:O. Förövrigt så är det väl att jag ska till David i helgen och stanna tills på onsdag som håller mig uppe nu!



You make me smile! :) <3


I skolan

Hallå!!


Nu sitter jag här i skolan, har´rast, mums! Börjar snart franska så nu ska jag ta och gå.

Hahah, snabbt och fint inlägg (y)

Puss<3

Film:)

Hallå där! Nu sitter jag i soffan och har suttit här i princip hela eftermiddagen! På gympan stukade jag tån eller något, det gör nog inte tillräckligt ont för att den ska vara bruten iallafall:) jag har läst ut prinsessas dagbok 9 och så började jag med boken vad mina vänner inte vet, och jag läste ut den!:o Nu sitter jag och kollar på pochahontas!:) hur längesen var det inte man såg den?!:o Puss:)<3

Ge mig kraft!

Hallå!!

Denna veckan har inte börjat bra!!

I måndags mådde jag dåligt, mådde illa och hade ont i huvudet och som om inte det räckte så var jag snorig med! På kvällen så dansade jag ändå, jag kan inte riktigt låta bli :).

Igår så mådde jag om möjligt ännu sämre! Illamående, ont i magen, huvudvärk och otroligt snuvig idag igen! Men dagen i skolan är ganska lugn på tisdagar så det var lugnt, på eftermiddagen så pluggade jag lite och chattade med David samtidigt som jag slö tittade lite på några filmer Emelie kollade på. På kvällen dansade jag igen, det piggade upp lite, men jag gick och la mig med en gång när jag kom hem.

Idag hade vi prov i SO och jag hade inte pluggat typ någonting, men det gick nog ganska bra, jag skrev på allt iallafall så allt kan ju inte vara fel :). Sen gjorde jag mitt styrkepass och nu ska jag skriva en reflektion! Så det är bara att kämpa på!!!

Puss<3

Säng, säng, säng, sova, sova, säng, säng, säng

Hejj!! Nu ligger jag här i sängen och har vaknat för en liten stund sen! Igår var jag iväg och trodde att jag skulle servera mat, men i själva verket skulle jag diska, liten överraskning! Men jag och mickan kämpade på och hade det kul! Och runt 1 tiden så var vi färdiga och åkte hem!:) Ha det härligt<3

RSS 2.0