Presentation om mig

Hej allihopa!

Det var ett tag sen nu som jag skrev något i bloggen. Anledningen till de är väll inte någon speciell direkt utan jag har helt enkelt varit lat. Dock känner jag att eftersom att det var jag som la upp utmaningen så kan jag inte göra mycket annat än att delta i den jag också!

 

Jag heter Olivia och är 16 år. Bor i en grön/vit villa i Växjö med mina föräldrar och mina två småbröder, Axel 14 år och Gustaf 11 år.  Jag är 167 cm lång, blond och blåögd, kan de bli mer svenskt?

 

Oftast så är jag sprudlande glad och helknasig. Jag vågar säga vad jag tycker och faller inte för grupptryck. Det är tack vare min cp klass som jag gick i innan! Tack vare den så har jag blivit starkare i mig själv.

 

Jag går i ettan på gymnasiet, Kungsmadskolan, frisör linjen. Just nu trivs jag super bra men man vet aldrig hur det blir sen. 16 tjejer och ingen kille, fatta vilka bråk de kommer att bli, riktiga catfight! :O

 

Om det är något jag hatar så är det att vara hemma på helgerna och på lovet, jag vill ut och leva mitt liv! Åka till kompisar i andra städer, åka på konferenser, läger ect. Mitt moto ”hemma bra, men borta bäst” Nej, jag gillar inte att gå på fest och supa skallen av mig.

Ett av mina mål i livet är att tända eld på alla tobaksfabriker så att de inte längre kan producera cigg och snus. Hahah nej kanske inte men ni förstår tanken hoppas jag.

 

Hänger också ganska mycket i kyrkan mest Missionkyrkan men har även börjat gå till UBK tack vara mina fina Kevin ko vänner. Musik tar en stor plats i mitt hjärta, dock så håller jag inte på med det lika mycket som jag gjorde innan.

 

Nu har jag säkert glömt en massa grejer men det får vara!

Kram Olivia

 


Annie Hjertberg ☺

Helluu.. ! ;)
Innerst inne vet jag att jag aldrig kommer skriva om alla de där sakerna som Olivia skrev upp,
men whatever?!^^ Jag kan ju inte svika teamet <3
Rätt ska va rätt....


ALLTSÅ.. en presentation om mig ;)

Jag är en 16-årig, blond, blåögd, spontan, ambitiös, flummig, galen, awesome, söt (?) tjej som gillar mkt saker och att ta allt som det kommer. ( vilket egenltigen inte är så logiskt eftersom kalendern är mitt liv och jag klarar mig inte utan full kontroll ) . Back to the thing.. jag dansar jazz och modern två gånger i veckan, det är kul :) och så spelar jag gitarr, försöker skriva lite låtar då och då, pluggar och är med mina underbara vänner såklart ♥. Juste, jag går i 1:an på natur-samhäll.. det är kul :) heheh fast fysik och historia kan bajsa på sig.

Men helt seriöst?! hur lyckades ni komma på så mkt om er själva? o.o
Jag kan ju inte skriva om nån pojkvän som eve gjorde för jag har ju ingen att skriva om xD

men men, hare gött!

Detta är verkligen den sortens text man bara lyckas skriva vid halv 12 på kvällen så man egentligen borde sova..... (a)
heh puss :*


Hemma hos Olivia

Är hemma hos Olivia nu och vi snackar med Micke och Anton på Skype xd senare ikväll ska vi till micka på hemgrupp och det ska bli riktigt mysigt. Pussa ha det bra!

Min kärlek♥

Hejj!!

Idag känner jag mig lite halvsjuk, blev stört sent igår och fast jag sov länge så går jag runt och fryser!! Nu sitter jag i sängen under täcket och är helt fullt påklädd och då är jag lagom varm, med andra ord, ingen julskyltning för mig inte..:( Hoppas att jag känner mig frisk ikväll så jag kan gå på hemgruppen iallafall!! Igår hade vi en underbar kväll med tjejerna! Vi badade bubbelbad, bastade, hade ansikts maskar, åt, kollade på sorglig film, grät (iallafall jag?), målade naglarna och pratade tjejsnack! Tack för en helt underbar kväll tjejer!!:D ni är stört bra!!

Nu ska jag skriva om min kärlek!
Min kärlek heter David Long Vo. Han är 18 år och kommer från Jönköping, nu går han bibelskola i Aneby. Han började skolan ett år för tidigt så därför tog han studenten ett år tidigare med. Han gick estetisk på gymnasiet och jag tycker iallafalla att han är väldigt duktig. Han är väldigt romantisk och säger alltid fina saker till mig. Det är inte så konstigt att jag är kär i honom, han är den finaste killen i världen. Men det lustiga är att han är kär i mig! Det är också det mest underbara. Vi har idag varit tillsammans i 6 månader och 28 dagar. Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om hur fin han är men det ska jag inte, då blir det tråkigt att läsa. Jag bjuder på en bild från i augusti typ:)


Ha det bäst, puss!! :)

Presentation!

Hejj!!
 
Jag tänkte anta Olivias utmaning! Men först tänkte jag berätta vad jag gör!:) För det är nämligen så att jag håller på och städar!! Helt galet, det börjar se lite snyggare ut nu, och när jag är färdig här ska jag börja damma! Jag lyssnar på mysig musik, just nu är det låten jag dansade till förra nyår, Superchick - Hold, en väldigt bra låt!! Lyssna på den tycker jag!:) Ikväll är det tjejkväll hemma hos Michaela! Det ser ajg väldigt mycket fram emot och måste städa färdigt nu annars får jag inte gå!!! :O

Nu ska jag då presentera mig!
Jag heter Evelina Wedham och bor i Växjö. JAg är väldigt lycklig för det mesta, jag har helt underbara vänner och världens finaste pojkvän! På fritiden så tar jag danskurser i jazz och bollywood, jag spelar lite piano, mend et går i perioder för att jag inte tar någon lektion. Funderar på att börja.:) Jag hänger en hel del i kyrkan med och hjälper till med dittan och dattan, tex skämma ut mig på scenen och sjunga på barnsamlingar och sånt roligt:) Jag älskar att hjälpa andra människor, och gör allt jag kan för att göra det så bra som möjligt. Jag skulle nog kalla mig ganska nördig då mina favoritämnen i skolan är NO och matte, say what you want, I think it's fun;). Jag dyker också, tog ett avancerat dykcertifikat i sommras så nu får jag dyka ner till 40 meter om jag vill det, och det vill man ibland:p. Typ på vrak och sånt skoj:)! Så det är väl ganska mycket den jag är! Bjuder på en bild med, ifall ni inte vet vem jag är;)

                           

                                                           Ha det fett! Pusspuss!!


Hej allihopa! Nu sitter vi här och har äti...

Hej allihopa! Nu sitter vi här och har ätit våfflor i mängder och även spelat spelet Helt Hysteriskt. I början vart de kul men sen blev de bara långtråkigt ;) så nu ska vi hitta på något annat att göra ! Byebye !


I challenge you,

Här har vi en massa grejer att skriva om! Vågar ni ta utmaningen att skriva om de?
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Något viktigt för mig.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min favoritmat.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Något pinsamt i mitt liv.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

.....

Hallå!!

Skola idag, det var väldigt segt att dra sig upp ur sängen idag, ville inte egentligen men det är elevens val och då har jag syslöjd! Jag håller på att sy ett par awesome byxor!! Och nästa vecka är dom färdiga! Äntligen!!:D När jag kom hem från skolan så hittade jag en sockerkakamix hemma i skåpet coh trodde att den stått där ett tag så jag tog och bakaden den! Det fick jag varmt mottagande av mamma, lillebror, lillasyster och lillasysters kompis. Men så kommer pappa hem och säger att det var smeten han köpt och att han ville slicka skålen. Så då blev det fel ändå, så han tog det som var kvar vilket var typ halva och gick iväg!:O

Idag har jag inte haft någon kontakt med David! Galet vad jobbigt det är. Men nu är det bara 18 dagar kvar tills vi får träffas. Det blir nog fint. Jag har endel annat att tänka på på, det är ju SNÖ bland annat!:O Galet vad mycket snö det är!!Det är ju väldigt fint men det är så jobbigt såfort man ska ta sig någonstans.....

vi hörs sen! kyss!!:)<3

Plugg...

Hejj!!

Idag har jag haft en ganska chill dag! Började med sovmorgon till halv 10, då var det fysik och sedan matte, sen en stund lunch, franska och lite hemkunskap, sen lucia övning! Det var dagens lyft:) Jag tror det kommer bli helt awesome! Ni måste komma och kolla på vårat lussetåg!:D

När jag kom hem så hade David sagt att han skulle ringa mig nån gång under eftermiddagen, han är nämligen på praktik i Helsingborg och hans simkort har blivit inaktivt så vi har typ ingen kontakt. Men han ringde och vi pratade i typ en kvart eller något för sen hann han inte mer...

Nu har jag suttit och pluggat i en stund, ingen aning om hur länge men jag har hunnit läsa väldigt mycket så ett tag måste det vara. För ett tag sedan kom pappa hem och började störa, jag fattar inte hur han tänker. Han klagar alltid på att jag inte pluggar tillräckligt och när jag pluggar bara stör han! GAHH jag får damp på honom, så jag gick upp på mitt rum, så nu sitter jag här och ska fortsätta att läsa om hur minnen lagras i hjärnan och sånt.

Ha det fint!! Puss!!<3

SNÖ!

Hejj!!

Idag i skolan var jag med på 3,5 lektioner, det var kemi och SO, vet inte riktigt vilket av SO ämnerna det är, det handlar om hur vi kan göra världen till ett bättre ställe för alla att bo på iallafall, ganska intressant. På musiken fick vi lära oss tekniker om att skriva en låt, det var lärorikt, är ganska atggad på att sätta igång nu faktisk!!:D På bilden var jag bara med en liten stund och gjorde typ inget, jag suger på att måla så jag gör det så lite osm möjligt och nu hade vi ingen uppgift att göra så då struntade jag i det helt:)
Sen var det luciaövning, det var väldigt kul! Det börjar närma sig jul och det tycker jag är mysigt! Det är himla synd att min pojk inte kan ha julmyset tillsammans med mig och gå på julmarknad och sånt!:( Men det får väl bli nästa år:)

Nu sitter jag här hemma med småsyskon och mormor och kusse kom hit nyss, då kollade jag ut och upptäckte att det snöar!! :O Här är en bild som det ser ut härifrån från vardagsrumsfönstret!


Mums, dock inte lika mums att cykla till kyrkan eller på något sätt ta sig till kyrkan i detta vädret... bajs...
Aja! Ha det fint!! pusspuss!! 


Sooooorryy!

Uuhhhmmmmmmmm........ jag skäms över att jag har vatt så dålig på att uppdatera de senaste åren. eh nejmen.. veckorna iaf (a)
Så jag tänkte gottgöra det med en vacker bild på mig så som jag ser ut när jag ska lägga mig (nu).

Imon blire skola, sen FÄÄÄST, sen blire lördag och dans, släktkalas m.m.m.m.m.m.m.m.

Har fullt upp nu ända fram till sommaren.. eh. så om man vill träffa mig vore de bra att boka in en tid :D hehe nejmen...

Autografer tar vi efteråt! (okej så blire för mkt...)

Goodnight my darlings! (Yes, I speanglish)

<3


Kommer inte på någon bra rubrik

Hej!
Hur är det med alla? Med mig är det bra! Helgen vart toppen, dock är jag inte utvilad än, trött som en lyckstolpe! (?)
Förlåt att jag har glömt att uppdatera. Har varit trött sen jag kom hem och efter helgen i Värnamo blev de inte bättre!
Men, nu måste vi verkligen se till att de blir av något av den här bloggen! Vi måste fixa ny design och en banner! Kom igen tjejer, kämpa!
Hahah,
Olivia

Min dag?

Hejj!

Idag var det inlämning av projektarbete i hemkunskap! Satt uppe och galenpluggade till 11 igår och var inte riktigt färdig då, så jag fick gå upp lite extra tidigt idag för att sätta ihop allt! Jag är nöjd med mitt arbete och hoppas att läraren med är det!:)

Nu har jag slutat för typ 20 minuter sen och bakade lussekatter på sista lektionen så nu sitter jag här hemma och mumsar och saknar min älskade pojk! Snart ska jag cykla iväg till kyrkan och träffa Annie! Vi ska vara mötesledare på fredag så BE THERE!!! :)

Ha det fint!! Puss!! :)

ko-fakta

En bra ko kan producera 9 kubikmeter (9 000 liter) mjölk per år.

En normal ko väger ca 600 kg. 

Tänkte bara att ni ville veta.

VIKTOR KRUM! ♥


PYJAMASPARTY MED GIRLSEN!! ♥
Vi har det fetare än ni, så känn er ägda.
Puss.

ps. thea är kär.

Äntligen? :o

Hejj!!

Ursäktar för dålig uppdatering och för att jag har glömt att ladda upp i min kategori, lovar att bli bättre igen!!:)

Nu är det helg! Äntligen! Veckan har varit ganska kämpig, får hoppas att nästa blir bättre!!

Ikväll är det skoldisco så småsyskonen är inte hemma! Det innebär myskväll ensam med mamma och pappa, så vi ska nog äta något mumsigt och så ska jag göra hemkunskapsuppgift och mamma ska hjälpa mig :) det kommer bli en extrem myskväll!! :)

Imorgon är det öppet hus på gymnasieskolorna så då blir det iväg och kolla, blir att kolla alla natur linjer och IB!:) Känner mig faktisk väldigt peppad!! :)

Nu ska jag spela Robot Unicorne Attack!! :D:D Pusss!!!! :)

Hemma!!

Hejj!!

Nu är vi hemkomna från [vision10].
Jag tyckte att det var bra, det var bättre dom andra åren men det var bra nu med!
Väldigt härligt tyckte jag! Hoppas ni andra med tyckte det trots att det inte fanns några praktiska workshops;)
Ikväll ska jag lägga mig brutalt tidigt:)

Om du ser detta Thea så lycka till på praon!!:D

Ha en fin kväll!! Pusspuss!!:)


helloooo!

hej alla där ute i världen!
Nu sitter jag har vid min fina dator och har verkligen ingenting att göra!
Och mina kära älsklingar är på vision och ha det mysigt:)
Jag saknar er redan även om ni inte är jätte långt iväg, som olivia är... den lilla ungen är i kina och har det bra xd saknar dig med olivia väldigt mycket<3
jag har fortfarande inte blivit så duktig på att skriva här men det blir nog bättre med tiden haha:) och idag var jag och mamma på ikea och köpte lite små saker, dom flesta sakerna var till mitt rum som börjar bli riktigt fin!

pussss

Turism

Tjoo!
Nu sitter jag hemma hos david, igår firade vi 6 månader genom att turista i Jönköping;o.
Det var stört kul, killen på turistbyrån planerade typ hela dagen:)

Dagen började med att David väckte mig, sen fick jag världens finaste present av honom! Han hade virkat en halsduk åt mig:) Hur fin som helst! Sen när jag duschade fixade han en väldigt fin frukost! Runt klockan 2 åkte vi in till staden och gick till turistbyrån. Där fick vi en plan över vår dejt! Vi gick utmed vätterstranden till a6. Där åt vi på ikea xd. Sen köpte vi en pläd och två dörrmattor som vi tänkte sitta på när vi skulle åka till rosenlundsbankarna. Men så började det små regna så vi åkte hem. Vi gick dock upp i en skog i närheten av Davids hus. Där var det underbart fin utsikt!!! Som avslut på dagen kollade vi på den sista sagan om ringen filmen. Dom är faktiskt bättre än jag trodde dom skulle vara, dock väldigt äckliga varelser:o

Nu ska vi göra oss iordning, sen äta och sen bär det av hemmåt för mig!

Puss på er!!!

BILDBOMB! eller lite bilder i alla fall :)


HEJ SVERIGE :D

Hej allihopa!
Jag saknar er så grymt mycket! Jag önskar verkligen att jag kunde vart med på Face to face och Vision! Men som sagt just nu sitter jag på ett av världens finaste hotell så helt ledsen är jag inte, men lite :/ åh, vad jag saknar alla! och en grej till, DE HAR BLOCKAT FACEBOOK I KINA !!! Jag dör snart om jah inte kommer in. Jag som lovat att lägga upp bilder och allt,
Olivia

HIGH SCORE!

YEEEEEEY!
Jag känner verkligen att det går bra för vår blogg..... :))
Unika besökare: 1
Hej kära besökare vid namn Annie Ester Helena Hjertberg! ♥
Tack alla fans!

Hihih nejmen..
Har vatt lite out of game/blogg de senaste dagarna. Ber så HEMSKT mkt om ursäkt!!
Men nu ska jag bättre mig, för Kevs skull<3



PEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAACCCCCCCEEEEEE OUT


RSS 2.0