Myspys!<3

Hallå!

Igår så var jag i skolan, som vanligt typ:p. På eftermiddagen kom David! Jag duschade och sen så åkte vi ner till stan, där träffade vi Annie och Micka! Vi köpte present till Frida för idag ska vi på hennes party;). När vi gjort det gick vi och hyrde filmen vi skulle kolla på senare på kvällen. Sen gick jag och David vidare till kyrkan och lekte med söta barn(y). När samlingen för oss började så åkte vi dock därifrån för att då skulle vi hem till Pontus för att ha filmkväll! Filmen var Paranormal activity. Det var seriöst en av de äckligaste filmerna jag sett!! Handlade om en tjej som var hemsökt av en demon. Inte att rekommendera om man är som mig:p. Så jag sov inne hos mamma den natten, sov lite till och från till 3 och drömde massa mardrömmar. Då väckte jag mamma och sa till henne att jag inte kunde sova. Så då la hon sig och höll om mig och så fick jag berätta vad den handlade om och så. Sen så bad vi att det skulle gå bra och att jag skulle kunna sova. Så vid typ 4-halv 5 så somnade jag ordentligt och vaknade bara till när mamma rörde på sig, men somnade om snabbt igen.

På morgonen så kom David upp och mötte mig påväg ner för trappan. Vi gick ner och åt gemensam frukost och sen blev vi barnvakter till Emelie och Pontus. Vi spelade heroes typ hela förmiddagen ända tills mamma och pappa kom hem. Då åt vi McDonald's mat och sen åkte dom iväg igen, då skulle dom på något kalas. Nu har jag, David och Emelie skurit grönsaker till tacosen ikväll:).

Ha det fint!!:)

So here's a sweet little lullaby to keep the monsters gone make sure you pass it on

En godnattvisa av hoffmaestro, sjukt fin lyssna på den vetja :) lullaby heter den.

Jag mår inte jättebra idag:( gick till skolan imorse men stannade bara en halvtimme innan jag inte klarade mer. Sen var jag hemma och sov bort förmiddagen. Eftermiddagen har jag inte gjort nåt vettigt, eller jo jag har städat rummet lite. Annars har jag bara tittat på LOST och suttit vid datorn. Nu ska jag sova, hoppas jag är frisk imorgon, både svenska och matteprov och klassråd också och sjukt tråkigt om jag skulle va sjuk i helgen :(
Jag upptäckte att jag hoppade visst över en dag så jag får väl skriva den nu istället, det var vad jag hade på mig idag. Jag har haft lite olika, först tog jag på mig jeans och tröja när jag gick till skolan. När jag kom hem igen bytte jag till mjukisbyxor, sen hade jag tänkt gå ut så då bytte jag igen men sen gick jag aldrig ut, och sen bytte jag till pyjamasen igen.
Nu måste jag sova och bli pigg och glad :) puss

Mat?! :O

Hej!

Jag ska berätta vad min favoritmat är... men grejen är den att jag inte gillar mat! Jag gillar inte att äta! Det är jättekul att laga mat men att äta är inte kul... MEn något måste jag väl säga.. Så det får väl bli pappas kycklingwok med grönsaker och nötter :) Den är god! (y)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit i skolan bara... Imorgon kommer David! Äntligen!!<3<3 Ska bli skönt att se honom:). Nu ska jag ta och läsa lite bibel och sen ska jag sova (y)

Sov sött!!<3

utmaningen ;)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Något viktigt för mig.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min favoritmat.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Något pinsamt i mitt liv.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

UPPGRADERING!

Yo folks!
Kan inte nån leta upp utmaningslistan och skriva den i ett nytt inlägg? (A)
Jag har letat, men hittar inte.
Och jag kommer knappt ihåg vad jag skulle skriva om xD

Fint inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!11!!

Puss ♥

Himlen är osyldigt blå!

Hej!

Idag på svenskan förbredde vi oss för nationella, på matten gjorde vi något prov och på engelskan skrev vi uppsats. Lite slitig dag, men det gör inget! Jag vet inte varför men jag vaknade på helt rätt sida och mår toppen idag!! Och ikväll är det draget och då får jag träffa alla söta barn!!:D åh vad jag ser fram emot det!!

Uppdraget är att berätta om mina drömmar, jag vet inte hur jag ska tolka det så därför har jag dragit mig för det, men jag tänkte att jag måste ju göra det för att komma vidare!! Men sanningen är den att jag nog inte har så många stor drömmar, när jag var liten så ville jag bli späckhuggarskötare, men nu är min dröm nog bara att få gifta mig och få barn och bara bilda famlj helt enkelt :)

Kram<3

Skolan

Hallå!!

Sitter nu i skolan och har fysik, ska göra en powerpoint egentligen men det är redan klar så nu har jag inget att göra så jag tänkte att ett fint inlägg här är bra! För jag känner inte riktigt för att säga till läraren att jag inte har något att göra för då måste jag nog göra något:p Då är det skönare att bara sitta och chilla såhär första lektionen:).

Ha det fint :) <3

STÖTEN!!!:D

HEJ ALLA LÄSARE! (inte många men vi älskar er få!!)

Tänkte berätta att jag är hemma från Stöten nu och har gått min första dag i skolan! Det var väldigt tungt att gå upp idag, men det sista dom sa igår var att man inte fick skippa skolan idag så man var ju så illa tvungen;). Skolan var ändå chill, dom tänkte nog att vi var trötta och sånt:).

Stöten var lätt det roligaste på länge! Delade stuga med Lina, Shisa och Enna och det var ju helt stört! Att man kan skratta så mycket... Gustav och Johan hjälpte ju inte direkt till att inte skratta heller, dom är helt störda dom med!:D Det var skrik och stoj hela dagarna. Jag åkte minibuss dagen innan alla andra upp dit så första kvällen tillbringades med Martin, Stefan, Anna, Olivia och Linnea. Vi pratade och lekte lekar, hade det allmänt trevligt med andra ord:).

Andra dagen var det backen vid 7 som gällde för att möta bussen, det var tungt! Vi åkte från 9 till typ halv 4. Så mycket som jag och Lina skrattade åt Shisa och Olivia när vi skulle åka en backe med dom har jag inte skrattat på länge. Det var så att man nästan kissade på sig. Dom råkade åka in i skogen och allt vad dom gjorde xd Jag hjälpte Shisa upp på skidorna en gång och det tog 10 minuter!! xd. På kvällen lekte vi Sanning&Konsekvens. Väldigt mysigt och roligt!

Tredje dagen tog vi sovmorgon och var inte ute i backen förens vid lunchtiden. Enna hade blivit sjuk och låg hemma hela dagen. Men vi var ute och åkte, det var kvällsåkning med så det var lite senare än dom andra dagarna. På kvällen mådde Enna bättre så vi gick bort till pojkarnas stuga och satt där och skrattade åt dom.

Fjärde dagen. Sista dagen i backen! Vi gick upp tidigt och var i backen vid halv 10. Jag och Enna började med att åka en svart backe som var lite isig. Så Enna försvann sjukt fort för hon orkade inte svänga!!xd. Sen hittade vi lärarna och åkte lite med dom. Vid lunchtid gick vi hem och lagade mat sen orkade vi inte ut i backen igen utan chillade i stugan. Vid 3 tiden så gick vi och lämnade tillbaka skidorna och sen tillbaka till stugan. Där hängde vi hela kvällen typ.

Nu. På min första lugna eftermiddag sitter jag vid datorn, lyssnar på musik och har mycket att göra! Jag hann inte skriva dagbok under Stöten-tiden så det ska jag göra, jag har en powerpoint att göra till fysiken, jag har endel engelska grejer att göra och 30 franska glosor på det! ROLIG VECKA!!! Tur att David kommer i slutet av veckan så man har något att se fram emot!!

Ha det fint!<3

Dåligt...

Halluuu!

Idag har jag inte mått bra alls! JAg har haft ont i halsen hela dagen och ont i huvudet och som socker på gröten har jag varit yr och trött med. Höll på att svimma idag på morgonen så det var att sitta så mycket som möjlig! Jag får inte bli sjuk nu för på onsdag är det Stöten!!!:O Det blir att sova askalas tidigt idag!:D Jag och mamma har lagt fram kläder som jag ska ha med till stöten och ska nog packa ner dom senare för just nu ligger dom på min säng!:O

När jag kom hem från skolan kollade jag på hsm 3 och höll seriöst på att börja gråta mer än en gång, deet är ett väldigt bra tecken på att jag är trött och lite ur balans för så sorglig är den inte xd David åkte igår vid 7 och Tim åkte vid halv 4. Jag saknar dom redan, och nu dröjer det som minst 2 veckor tills jag får träffa David, kanske 3. Usch! Distans är ganska jobbigt!

Nu har jag inget mer att skriva :) puss<3

Vad jag hade på mig och sånt

Hej!

Igår hade jag en jättefin dag! David och Tim är här så jag hängde med dom. Senare på kvällen var det dags för mitt maskeradparty! Det var typ 30 stycken som skulle komma, dom hade inte sagt att dom inte skulle komma men det var bara typ 17 som kom! Ibland blir jag lite trött på sånt, men nu kan jag iallafall äta cheesecake till mellanmål hela vecka!(y) Så någotgott kom det med det iallafall:) Det var en trevlig skara som kom och jag tror att alla hade kul!

Idag så har vi inte hunnit göra så mycket, vi har ätit och nu sitter vi på mitt rum, Tim gör någon musikgrej på sin dator eller något sånt:p Jag skriver här (självklart) och David sitter och kollar på och lyssnar på min musik och hjälper Tim när han behöver(y)

Vad har jag på mig idag? Det var uppdraget igen, jag har gjort det tre gånger nu för att jag inte trodde att jag hade gjort det sist jag gjorde det xd hahah! men här kommer det :D Bilden är dock gammal ;)



Tröja: Monki
Kjol: Hemmasydd!
Tights: Mörkgrå från gina, (inte dom på bilden då)

Födelsedag!

Heyyy!!

Idag är det alltså! Min födelsedag! Jag slutar livet som 15-åring och börjar som 16-åring (y) Dagen har varit mycket fin! Började med att jag blev väckt av familjen som sjöng! Mycket vackert!!! Sen fick jag lite paketer, ett hemmagjort armband av Emelie bland annat:)
Sen skulle jag gå ner och duscha, men gissa vad? Jo pappa hade knipit duschen! gahhh!! Så jag fick äta frukost först och sen så duschade jag osv... Kom 20 minuter försent!:o Men vi hade en lost vikarie så han märkte inte att jag var sen xd!
I omklädningsrummet fick jag och Olivia sång, väldigt fint tjejer!:D Nu sitter jag här, ensam vid köksbordet och äter mellanmål, tänkte ringa David men han glömde sitt head set på skolan och jag vill ju inte ge honom hjärntumör så det är bäst att låta bli!!

Nu kanske jag ska ta och äta upp och sen göra något vettigt? :)
Ha en bra fortsatt Evelina&Olivafödelsedag!!:)

...

Hej!

Jag kommer aldrig på någon bra rubrik så det blev såhär idag:). Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem så bakade jag två cheesecakes!:D Det var mysigt för Pontus var med:). Nu är mormor här och mamma lagar mat, snart ska vi iväg till kyrkan och gå på ledarsamlig för nästa vecka börjar draget!!:) Skolan är inte så faslig, utan nästan rolig, dock har det inte dragit igång än... vi har nästan inga läxor alls (y).

Uppdraget för idag var att berätta om min vecka så här kommer den:
Måndag: Första skoldagen
Tisdag: Gjorde inget speciellt, spelade ganska mycket heroes!:)
Onsdag: Bakade cheesecake och ledarsamling
Torsdag: Inget speciellt, kanske göra en till cheescake.
Fredag: Min födelsedag!:D David och Tim(?) kommer och vi gör förbredelser för festen
Lördag: Festen äger rum
Söndag: Vara med David och Tim

Det var min vecka:)
Ha det fint!<3

Skolan!

Hejjj!!

Idag var det första dagen i skolan, det var ganska kul att träffa alla och det känns nästan lite skönt att det börjar igen så att man kommer tillbaka till sina rutiner igen:). Känner att det nog kommer bli en bra sista termin på norregård! Det skulle ju vara kalas isåfall:).

Idag ska jag berätta vad jag har i min handväska...
Det är väl lite allt möjligt kan man väl säga, men jag kan ju nämna lite, jag har alltid o.b i min väska, det är väl det som alltid ligger där, sen så ligger det ibland en bibel där, ibland skolböcker, ibland smink, ibland en mobil, ibland en plånbok:)

Ha det gott!! :) <3

Mina syskon

Hejj!!

Idag har vi haft släktkalas för mig! Det var väldigt mysigt:) Pratade endel med morfar vilket jag inte gör så jättemycket så, han är ganska tyst av sig:) det var trevligt!

Idag ska jag berätta om mina syskon. Dom är helt galna och bråkar ganska mycket, men dom är väldigt söta och man kan ha väldigt kul med dom. Dom heter Emelie och Pontus och går i 3:an och 1:an:)

Nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten:) Ha det finast!!

Snö och kläder!:)

Heej alla fina som läser vår blogg!!

Idag blev jag väckt vid 9 tiden för vi skulle ner till stan och fixa min klocka och betala målarna som varit här under mellandagarna:) och som vanligt när man är på stan med pappa så blir det att äta thaimat(y) mums:). När vi kom hem så skulle vi skotta på uppfarten och skotta fram brevlådan för att skottbilen typ hade begravt den!!:O Så vi satte igång och upptäckte att det inte var snö! Utan ett lager av is som var mellan 1-3 dm tjockt... kul:p Aja, vi klarade det och nu är jag inne och mamma jobbar och resten av familjen är i simhallen:)

Idag är dagens uppdrag att berätta vad jag har på mig så jag tänkte lägga upp en bild på mig idag:)



Linne: Gina
Tröja: I London (vet inte vad affären hette...)
Klocka: Ur&Penn
Kjol: I London (samma affär som tröjan)
Tights: Hm
Raggsockar: Hm (tror jag?)

Ha det fint!!<3


Snuten i Hollywood 2!

Heejj!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit typ en vecka i Jönköping och myst med David! Vi har spelat väldigt mycket dator och jag fick låna hem spelet vi spelade!!:D Så nu kan jag ha det roligt när jag egentligen skulle haft det tråkigt:)

Mamma och pappa kom och hämtade mig från David och var inbjudna till middag där av Davids föräldrar så vi hade familjemiddag tillsammans med dom. Tvillingarna var där med dom sista dagarna så vi var ute och lekte i snön en bra stund med dom:) Det var väldigt roligt!!

Nu skulle vi kolla på Snuten i Hollywood 2 men sen såg mamma att det var 15-årsgräns på den så då blev det inget med det och eftersom att mamma ska jobba imorgon så hon gick upp och Emelie och Pontus ska med sova då. Får se om jag och pappa kollar på något, han verkar vara lite sur för att jag spelade dator-spel med Emelie och Pontus när han ville kolla på Göta kanal med dom... Så jag vet inte, får se hur det blir

Ha det fint iallafall!!<3

looov

älskar att ha lov!! så underbart! :) ska äta frukost nu strax och sen kommer maria, ailar och kanske alice hit :) hahaha, igår var vi hos maria och spelade ps3 så läskigt var de, alla började skrika när vi blev jagade av männen med vapen och vi satt där i flera timmar och spelade :P 
 hmm inte säker på vad dagens uppdrag var men jag tror att de var ett ögonblick.. vet inte vad jag ska skriva men ett ögonblick när jag står ute på gatan under en gatlykta och det är mörkt ute. det snöar jätte mycket och det är stora snöflingor, allt är vitt. det är så underbart, jag älskar den känslan man får då :) ha en bra dag! :)

pussar

min bästa vän :)

2011 nu!! helt sjukt! kan inte fatta de:P

okej, jag skulle skriva om min bästa vän idag... :)
Han är: obeskrivbar, den Han är, outgrundlig, trofast, kärleksfull, treenig, nådefull, full av förlåtelse, läkaren, närvarande överallt, evig, rättfärdig, allsmäktig, ljus, och väldigt mycket mer. Jag kan inte ens beskriva Honom.

Idag ska jag inte göra så mycket, vaknade för en stund sen. ska nog äta lite snart sen träffa två kära kompisar :) usch, skolan börjar om en vecka :( ser jag inte fram emot... men bäst att se till att göra det bästa av denna veckan nu då! :)

puss på er alla

Mina kläder?

Heeejjjjjjj!!

Känner att jag är nästan den ända som skriver här!! Blogga mer tjejer!!!!

Jag tänkte berätta:
-att Olivia har åkt skidor och brytit benet!:O
- och vad jag har på mig idag eftersom att det är dagens grej;)
-På benen: Ett par mörka tajta jeans, På fötterna: Strumpor som ser ut som ballerina skor,
På överkroppen: Ett svart linne, Ett vitt linne med lila blommor på och En Vit tunn kofta.


Ha det finfint!!:)

Något viktigt!

Hallå!

Jag ska berätta om något som är viktigt för mig. Det finns väldigt mycket som jag kan berätta om för det finns endel som är viktigt för mig. Men jag har valt en grej! Det är: Dykning!

Det är något som ger en helt unik känsla. Att sväva runt tyngdlös i vattnet bland fiskar och andra vatten djur. Visst kan det vara läskigt med men det är alltid ascoolt;).

Nu ska jag och David hitta på något bus!:D

Ha det awesome!! köss!!

Hos David:)

Hejhej!

Just nu är jag hos David i Jönköping. Idag har han varit min i 8 månader:) Nu ligger han i sängen med tim och leker med någon katt grej på hans iPhone, låter som att dom har kul:p

Igår var det nyårsafton och jag och Lina åkte till Jönköping och kom fram vid typ halv 6, då bytte vi om hemma hos David och sen åkte vi till unite! Där var vi bara en stund, till typ 1 sen åkte vi hem för jag fick huvudvärk...

Btw så har jag varit i London i mellandagarna med mamma och pappa. Väldigt mysig stad! Det blev endel shopping och lite guidning av pappas kusin som bor där:)

Och idag på morgonen fick jag reda på att jag ska få en till kusin i sommar! Roligt!! :):)

Ha det fint!! Puss!!

RSS 2.0