Födelsedag!

Hejj!!

Jag ska skriva om min favoritfödelsedag, GAHH!! ganska jobbigt, med tanke på att man gör typ samma grej så flyter dom typ ihop. Så jag vet inte, men årets födelsedag var fin, jag fick lite paket på morgonen, gick till skolan och hade en fin dag. På eftermiddagen övningskörde jag. På kvällen överraskade tjejerna mig med tårta och sen kom David och Tim! så allt var fint, men alla födelsedagar är minnesvärda.

Ha det fint<3

Minnen...

Hej!

Jag har typ dragit mig från att skriva om mitt favoritminne... för jag har såååå många!! Men eftersom att Annie ville ha bilder till bloggen så lägger jag upp lite bilder på dagar jag kommer ihåg och minnen och så:)


Dagen i Köpenhamn då jag gjorde Leo

Tiden jag och David träffades precis efter det att jag kommit hem från långsemester

Fotodag med girleys vid växjösjön :)

När familjen var på Hawaii

Där fick du lite minnen ur mitt liv:)
Ha en fin dag!!<3

ASKALASKULDAG!!!:D:D:D

HEEEJJJJJ!!!!

Idag mår jag bra! Riktigt bra!! Mamma sa att jag såg bra ut, att jag inte såg trött längre! Underbart! Sen hade vi en kul kemilektion. En och en halv timmas so, men vi fick bara sitta och diskutera förintelsen och andra världskriget så det var helt okej, väldigt härlig diskutionsgrupp jag hamnade i!

På musiken började vi spela in vår låt(y) Asfett! Jag har blivit riktigt pepp på att skriva en egen låt! skulle vara hur coolt som helst att ha en egen låt, som är min lixom:D. På bilden började vi med ett filmprojekt, jag, Lina och Emma ska göra en musik video till när jag åker moped, sjukt kul!!:D Gympan var roligare än på länge! VI DANSADE STREET DANCE!!!:D:D:D:O:O:O. Asfett! Sen sa jag hejdå till Lina som åker till Spanien snart! kommer sakna henne!! JAG ÄLSKAR DIG LINA!!<3<3<3

Påväg hem från skolan ringde jag David och vi pratade i typ 40 minuter eller något sånt:) Mys!:) Jag älskar dig med David! sjukt mycket!! Hoppas du läser detta!!:) Ikväll ska jag till kyrkan och vara ledare för pree-teen och sen ska jag på min egna samling! Det blir nog hur mys som helst!!!:)<3



Bjuder på en sjukt fin bild på mig och älskade Lina!!<3
Puss<3

I love music!

Hallå!!

Var hemma från skolan idag! Mådde så sjukt illa när jag vaknade så jag klarade inte att gå upp. Usch.. När jag väl gick upp så duschade jag och gjorde mig iordning. Jag åt lite frulle och kollade på en film. Hur fin som helst och jag blev bara helt kär hel galet! Den var verkligen jättefin, If Olny hetter den, verkligen rekommenderad! Sen kollade jag på en film till, den var inte lika bra. Men den var mysig, jag tror dock jag sett den innan, men är inte säker xd. Sen pluggade jag lite fysik, lite matte och lite franska:). Det gick  fint tycker jag. Sen spelade jag lite heroes och pratade med David

Egentligen så skulle jag till draget och sjunga på storsamling men nej, jag var inte så pigg som jag vill så inget draget för mig. Jag stannade hemma och kollade på film med lillasyster, en väldigt mysig film!! Nu är det Minuten på här, lite småkul... Men jag kollar inte så aktivt. Chattar lite med en kompis jag inte haft kontakt med sen i 6:an typ:O Random...Skulle fixa min gymnasieansölan med, men pappa hinner inte hjälpa mig med skrivaren så jag får nog göra det i skolan imorgon:)

Bjuder på en fin bild som jag tog för många år sedan i Idre:)



Ha det fint och sov gott!<3

Kärleksbrev!

Hallå!!

Idag var jag på studiebesök på katedralskolan linje IB. Det var helt okej, dom hade inte så många lektioner, eller rättare sagt, jag var med på lite biologi, för sen skulle dom arbeta självständigt och då satt man i bibblan och pratade om annat och strök under texten man skrivit ut om man ens gjorde det:p Sen hade dom fysik som jag var med på. Jag stannade kvar och frågade någon grej jag inte riktigt förstog, såklart... Sen när jag kom på att jag inte visste vad någon var längre så bestämde jag mig för att gå hem istället. Få se hur det blir med valet, jag måste bestämma mig ganska fort!!

När jag var påväg hem tänkte jag att jag kunde prata med David, men han kunde inte prata då så jag lyssnade på musik påväg hem!:) Väl hemma så åt jag lite och sen såg jag ett brev till mig med  min älsklings handstil! Så jag öppnade det och det var ett kärleksbrev!!:) åh vad glad jag blev:) Sen pratade jag och pojken ett tag. Sen skulle han iväg och gymma:O så då fick vi lägga på:)

Sen har jag inte gjort så mycket mer, ska plugga lite franska, städa buren, kanske gå igenom min garderob och sen ska jag dansa!! :D

Här kommer en bild på mig och David från i sommras när vi lekte med Annie och Thea och gjorde en rullrulltårtstårta?:)



Ha det fint!<3


Piiiiiics !

Vi behöver muntra upp bloggen med lite bilder nu tjejer!
Det är så tråkigt att bara läsa text :(

Så nu bjuder jag på en ytterst fräsch egobild på ms Sjuk!


Leo rules!

Grr.. hihi :)
Jag har nu kommit fram till att det inte funkar att följa listan vi skulle skriva om i ordning.. jag är fortfarande på "min kärlek" (nr. 2). Så därför bestämde jag mig för att bara skriva om nåt kul och hoppa lite på listan och writar det som jag tänker på (a) heheh..

Så idag tänkte jag skriva om/ visa min outfit som är ganska speciell just idag.
För den är LEOPARD-INSPIRERAD!!!! (Inte medvetet, men det blev så)

T-Shirt/ tunika, leopardmönstrad: H&M
Haremsbyxor, svarta: Gina Tricot
Stickad kofta, brun eller nåt: Monki
Halsband, guld: Fått av syskonen, men typ H&M
Klocka, brun & guld: Ur & Penn
Bh, LEOPARDMÖNSTRAD (syns inte): H&M
Trosor, LEOPARDMÖNSTRADE (syns inte heller): VILA (tror jag)
+ strumpor





KÄNDE ATT NI VILLE VETA!
Puss från Anniiiiiie ♥

At Theas place!

Hallloo!!
Har inte uppdaterat på ett tag för att vårt internet hemma lagt av:o Då fick jag lite damp, man är sjukt handikappad utan internet egentligen! :O Men nu är jag hos Thea och vi ska ha filmkväll nu:)
Ha en fin kväll!!:)<3

hejhopp gummiknopp

hejjj alla där ute i världen!

Nu känner jag mig VÄLDIGT duktig som för en gång skull gör ett inlägg i vår fina blogg ;D
jag har varit VÄLDIGT dålig på att skriva och jag vet faktiskt inte varför det är så, jag kanske ha nått problem hihi, (not)

Men idag hade vi sista delen på nationella, och det gick ganska bra faktiskt :) så galet skönt att det är över nu, men det var inte så farlig som man trodde! 
Och om 8 dagar smäller det!  WIIHOO (((:

pussss&kram på er.
ha det gött!

Hihi heeej

Ojojoj det var inte igår jag skrev här! Förlåt mina vänner men jag har legat på latsidan, jag erkänner! Jag, mickan och annie var ju uppe i Åre under nyår och sista dagen sista timmen lyckades jag trilla så illa att jag bröt benet. Kuuuuul. nej inte så värst faktiskt.
pusshe!

SENGÅNGARE!!

Yo fans!
Jag har nog världens segaste kompisar..
Ska ha hemgrupp nu och har bakat scones och skurit upp massa frukt och väntar på mina tjejor ♥
Men kommer dom?! NEEEJ!
För alla smsar och säger att dom blir sena :((
Då blir jag less.. men snart kommer dom! yeeeey ♥

Men.. fint folk kommer alltid sent! :)

Detta inlägget tillägnas mig och Sid

Skolan

Hallå!!

Sitter nu i datasalen och har so. Hemsidan vi ska jobba med krabbar så jag kommer inte in på det jag ska, så jag får bara fortsätta försöka klicka där jag ska tills det funkar, för det ska tydligen vara så....

puss<3

glädje :)

idag är jag glad :) känns riktigt gött, vet inte riktigt varför men dagen har varit bra, fått en del gjort :) har blivit mer förskyld men så länge febern inte kommer tillbaks så är jag nöjd ändå ;P smärtan i knät är bara att ignorera..
idag är det onsdag och jag var i tid!! typ ett mirakel :) började dagen med konstsamling med lars, vi analyserade Michelangelos målning av Gud och Adam. Sen hade vi engelska och jag blev klar med uppsatsen :) sjukt skönt, så sen läste jag bara. Efter de var det minimässa med alla gymnasier på fagrabäck, så var där och tittade en stund men sen gick jag hem. Hade visst lämnat nycklarna i skåpet men solen sken så de gjorde inte så mycket! satt utanför dörren och njöt en stund och sen kom systern min vandrandes och så gick vi till mormor och morfar och åt lunch med dom och mamma och hedda:) efter den goda maten var de tillbaka till skolan igen. åkte inte till idrotten utan satt i skolan och jobbade med idrottsuppgiften istället, spelade fiol en stund och sen fortsatte jag med den tills jag gick till skogslyckan. hade väldigt mysigt där idag, spenderade mest tiden åt att pyssla askar, förbereda andakt och skriva bibelord åt konfirmanderna :)
nu har jag hamnat här igen, får inte logga in på fb förrän om en vecka så... kämpar ännu mer med idrottsuppgiften men mycket lättare nu när jag kommit igång och mamma hjälper lite också :)
mitt nästa uppdrag var den här månaden och jag ska skriva om det men nu har detta inlägget redan blivit tillräckligt långt så de får vi ta en annan dag ;) ska fortsätta plugga.
puss o hej, jag gillar dej
(kom på rimmet alldeles själv *stolt*)

ledig dag!

Hejhej!

Idag har jag bara gått hemma, var ute lite och hämtade Pontus men annars bara varit hemma. Har väl haft en ganska dålig dag. Vet inte varför, det bara blev så. Känner inte någon lust alls för att blogga just nu, men ja, det är något att göra iallafall. Det blir nog att sova tidigt idag. Ska berätta om mitt favoritminne, men det går inte för det finns så jättemånga fina minnen. Men ja, när jag var 11 var vi och kollade på en späckhuggarshow, det var väldigt fint och något jag såg fram emot.

puss<3

RSS 2.0