Min månad!

HALLÅ!!

Uppdraget är att skriva om min månad. och ja, den har väl varit bra? Jag har träffat David 3 av 4 helger, och den helgen jag inte gjorde det var jag i ljungby och roade mig och på maskerad, så det var najs ändå, David gick vidare i Musik Direkt, KUL! Det har varit familjegudstjänst som jag sjöng på. Våren har kommit! Jag har suttit i solen i bara linne!:) Jag har fått rött hår också!:O Skolan har varit ganska lugn vad jag kan komma ihåg. Inte något stort arbete, eller jo, SO:n. Fast det var precis i början. Jag har gått på stan och fikat några gånger med Annie och annat fint folk! :) <3

Imorgon är det bal i ubk och David kommer hit, jag tror det blir superfint!:) Har en röd klänning som Helene hade
på mamma och pappas bröllop!:D



Första april för ett år sedan

Nu ska vi äta snart så puss! <3

världens mysigaste band :)

jag sitter och lyssnar på KSMV! kolla in dom vetja :))

Klasströja!

Hejjj!!

Idag fick vi vår tröja! Jag fixar bild och laddar upp så fort jag kan och kommer ihåg:). Jag var med på fysiken sen skulle jag till skoldoktorn och tandregleringen så missade både matten och franskan, så kan det gå! Nu sitter jag här hemma och har precis ätit klart och ska knalla iväg till skolan!

Puss<3

Hemlig kaka!

Heeejjjj!!

Nu sitter jag här med David och lyssnar på låtar som heter Evelina! Det finns förvånadsvärt många!!:O Men nu blev han lite avis så vi bytte till Davidlåtar istället... HAHAH!!

Idag var jag uppe tidigt, familjegudstjänst så var i kyrkan vid 9. Klockan 10 började det! Det var helt awesome!:D jätteroligt!!:) Igår så provade jag klänningar till balen på fredag! och snart kommer mormor med mer klänningar att prova!

Men nu ska jag och David gå och baka till hemgruppen! :)



Det snöade lite idag, dock inte så att det la sig! TACK OCH LOV!!! :D

Puss<3

I'm not a robot

Hej alla läsare! hehe..
Vill bara säga att jag är så glad att det är hemgrupp ikväll!!

Inte ett moln, så långt ögat kan nå!

Hejj!!

Idag när jag vaknade insåg jag att det redan är torsdag!! Vilket innebär att jag har både engelskaglosor och franskaglosor och en gympa inlämning, inte nog med det heller utan jag har nationellt i kemi med, dock bara en labb, men ändå! Vi ska labba ensamma och jag är inte så glad över detta, jag är sjukt rädd för att misslyckas! I vilket fall som helst så mår jag inte så bra nu så jag stannade hemma på morgonen, gå till skolan lagom till labben. Engelskan vet jag inte om jag kan, men den slipper jag, franskan slipper jag med förmodligen! Gympan ska jag nog inte vara med på för att jag är så förkyld, så då får jag lite extra tid! Skönt!! :)

Om en timma börjar labben!



Ha det fint <3


Annie och andra finigheter!!

Hallå!!

Idag i skolan på sista lektionen hade vi grupptid och vi bestämde att vi ska ha roliga timmen där! HUR KUL SOM HELST?! :O Nu sitter jag här hemma iallafall, har pluggat lite och ätit choklad och sånt :p ska snart börja dra mig ner mot stan för att träffa Annie! Sen är det till kyrkan och öva på sånger och annat till på söndag! :D KUL!! Och på fredag kommer David!! Känner att jag mår väldigt bra just nu!!

Hoppas ni har det lika fint som jag :D <3

Don't stop believin'

Hej du fina!
Dagen har varit greeat. Hade prov i hårkemi som gick riktigt bra och efter det gick jag och köpte upp halva bageriet som vi har i skolan! Chokladbollar, wienerbröd, skolbröd, munk, bulle och en brownie, hehe dags att börja träna lite tror jag...:D
Ikväll ska vi fira min bror, han fyller egentligen år imorgon men eftersom att pappa ska åka till Polen imorgon morron, med ett projekt han har så firar vi axel idag så pappa också kan vara med!
Hittade en fin sommarbild i vårt bildarkiv

VÅR!!

ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR!!! Vi satt ute i solen och hade det trevligt idag! Pusss!!! :D:D:D<3

Hos Thea

Hej! Nu sitter vi hemma hos Thea på hemgrupp och fikar kringlor och dricker underbart god saft! Än så länge har vi inte gjort så mycket men snart tar vi nog fram boken och läser lite :D Ha det gött, Olivia o Co.

What I've done - Linkin Park

Hello dudes!
Idag har det varit en riktigt bra dag. Solen skiner, har varit och shoppat på Samarkand, mitt gips är borta , har tagit mina första steg detta året...:D
Ikväll är det hemgrupp hos Thea o jag hoppas att alla kommer tex Evelina har man ju inte sett på säkert tre veckor! Jag tyckte att bloggen måste mutras upp lite så här kommer lite olika bilder från olika tillfällen!
bilden är tagen från http://rodeo.net/tattoologist/
lätt att jag ska skaffa mig en likadan!
En bild på alla mina gips
Mina ben efter att ha haft gips i nästan 3 månader!! haha jag vet inte om man ser så stor skillnad på bilden men i verkligheten är det brutalt!


en bild på en saknad ny generationsgrupp!
Fruktansvärt ful bild men vad gör det när man står mitt emellan en helt underbara människa och en riktig het snygging?? HAHAH!!! (inte för att inte du är snygg annie, för det är du!)
I England när Jane tog examen från Bath University
Skolavslutningen i 9an
Jag i en sumobrottardräkt på Frizon, dit jag hoppas att alla Kevin ko tjejer ska i år!

//Ol!v!a

Detta ångrar jag...

Hejj!!

Igår var jag på maskerad i Aneby! Mys!! Så tidigt på morgonen åkte jag hem från ljungby och lämnade kära vänner <3 lite tråkigt, men ja, maskerad med familjen var mys. Synd bara att dom vägrade släppa av mig hos älsklingen! :O <3 Men så är livet :)

Jag har gått och dragit mig lite för denna uppgiften, men nu har jag koppit på det bra svaret! Jag ångrar att jag inte erkände för mig själv att jag var kär i David tidigare än jag gjorde... Det hade sparat både mig och andra väldigt mycket smärta lidande och sånt!

Ha en fin fortsatt dag :) <3


Mys!!

Hejj!!

Jag har haft en väldigt mysig dag idag! Klassen har typ varit samlad lixom, alla har typ umgåtts med alla och så :) jättemysigt!! Sista lektionen var syslöjd med! ÄLSKA!!! :D Jag stannade kvar typ 40 minuter tillsammans med Olivia och Elina och pratade med Sandra! Hon är sååå mysig! :)

Nu sitter jag och spelar sims med Emelie, så jag ska väl göra det lite mera aktivt :)

Det kom mer snö idag.... GE MIG VÅR!!!!

puss<3

Hoppa,Hoppas,Hoppas!!

HEEJJJ!!!

Idag skiner solen och jag verkligen hoppas att detta blir slutet på våren och början på våren!! Ut med kalla vinter och in med fina våren! Ut med tjocka skor och in med vårskor! Osv, ut med allt med vintern och in med allt med våren helt enkelt!!! Förövrigt så hade vi nationellt i kemi idag, det gick nog ganska bra hoppas jag!:)



Bild från Arabybadet som jag tog för några år sedan! JAG LÄNGTAR EFTER VÅREN!!!!<3<3

Nu ska jag nog ta och spela lite dataspel för första gången på riktigt länge!:)

Pöss<3


Hos David<3

Hej!!

Imorgon är det studiedag så jag stannar hos david till imorgon, vi var så trötta så vi har sovit lite nu och har precis vaknat, David piggnade tilol endel och nu ska vi baka något:)

Ha det finfint!<3

Oskarshamn

Tjaaa :) jag sitter på hotell post i oskarshamn. snart biotime, senare ska vi dra och spela lasergame. ikväll ska vi nog bada lite äta mat och sen gå på bio igen eller se på melodifestivalen. blir nog en okej helg :) studiedag på måndag! igår var jag i ubk, mkt mysigt ;) :)
ha en go helg om de nu är nån som läser detta:) puss

Matteprov med mera!

Hallå!!

Idag hade vi matteprov! Igår så bröt jag typ ihop helt över det för att jag kände mig så otroligt dålig! Men som tur är så har jag en fin David som får mig på bättre humör och faktiskt gör så att jag känner mig bättre, även om det inte märks :). Men med tanke på det så gick det bra på provet! Jag kände mig nöjd, får se om jag är lika nöjd när jag får tillbaka det :O.

Jag var hos skolsköteskan idag och kollade upp mitt illamående, men hon hade ingen aning om vad det var för jag följer inte mönstret för illamående tydligen :O. Så jag fick tid hos skoldoktorn om några veckor! Så tills dess ska jag typ försöka analysera mitt illamående.. Så jag får väl försöka med det!

I eftermiddag läste jag bara massa och sen kollade jag på Hannah Montana med Emelie! MYS!!:)



En Bild På Sommras För Att Jag Vill Ha Sommar Och Inte Mer Snö!
Puss<3

EY YO WAZZA!!:D

Hallå!!

Idag har varit en helt okej dag! Fast när vi skulle äta var det så proppfullt i matsalen att vi inte fick plats i!:O SÅÅÅ liten matsal har vi!:O lite sug... men aja, jag hadde trevligt ändå, åt inte så mycket ändå:). Fick reda på att jag fick vg på nationella. Hade kunnat få mvg om jag använt lite mer formellt språk i min uppsats! Men hon sa själv att i en krönika är språket ganska vardagligt... BAJS!!

På eftermiddagen låg jag bara i soffan och kollade på Hannah Montana!:O Emelie fick den nya sesongen i födelsedagspresent, och jag kan inte hålla mig borta!:O

Nu ská jag plugga matte för imorgon är det prov! Så ja, ha det fint! puss<3

Fett!

Idag har GHD vart i skolan och de pratade om deras plattänger, de skadar inte håret, är säkra, är lätta att använda och bla bla blaa, hah men det var kul att lyssna på.
Jag är så grymt glad idag och har ingen aning om varför men ni får en fet tandbild i alla fall
Tryck på GHD där uppe för att komma till deras hemsida.

Musik direkt

Halllllllååååå!!

Nu sitter jag hemma hos David. Vi hade en hur fin kväll som helst igår!! David hade spelning och var med i musik direkt. Han gick vidare! JÄTTEKUL!!! Så vi firade det hela genom att hänga med hans band henna hos en i bandet, det var väldigt mysigt.

Nu sitter David och leker med min iPhone. Som vanligt;)

Snart så ska vi nog göra något vettigt, vi tänkte gå ut och leka:) Förövrigt så tycker jag hyr synd som helst om Olivia!! Hur arg blir man inte!?!?!

Ha en så fin dag som det bara går!!:D<3

Waiting for a miracle

SERIÖÖÖÖST NU FÅR DET TA OCH VARA SLUT PÅ DEN HAR SKITEN, gips i två veckor till!!!!!!!!!! :(
Hoppas ni andra har haft en bättre dag än vad jag har haft! :)

Jag har en muskelknutte!!:D:D

TJOOOO!!!

Jag har inte haft något vidare liv sen jag kom hem från det underbara lägret jag var på under sportlovet! Jag har arbetat med en uppgift till so:n. Den blir nog sjukt fet! Fick reda på att jag fick mvg på min engelska uppsats!!:D OHYEAH!!!:D:D

Nu ska jag snart sova!:) PUSSPUSS<3

Teeny Weeny String Bikini

Hej allihopa!
Nu var det ett tag sen jag skrev! Jag lovade mig själv att jag skulle bli bättre på det här men ja det gick ju åt skogen!.. Idag har jag varit i skolan och lyckats skaffa mig en förkylning -.- Min näsa rinner och jag har ont i halsen.
Imorgon ska jag till sjukhuset för att ta bort mitt gips, andra gången gillt! Jag hoppas verkligen att mitt ben har läkt nu! I rubriken hade jag inget bättre att skriva så det fick bli en låt... haha !
Här får ni även en bild på hur jag såg ut idag:
fin, jag vet..

RSS 2.0