Ingen bild...

Hejjjj!!!
Nu sitter jag hemma hos David, vi vet inte riktigt vad vi ska göra kan man väl säga:).
Senare ikväll ska vi kolla på någon film som går på fyran som verkade mysig:).
Nu ska vi kanske gå och köpa chips:o
Pusspuss!! Hör av mig sen;)

Jag och Lina

Heyy!!
Sitter här med Lina nu!! Vi har kollat på gamla konserter vi var med på för typ 3 år sedan, goa skratt!!:D Nu chattar vi med Annie och berättar hur söt hon var när hon var så liten:) Och så lyssnar vi på disney musik! Just nu är det Hakuna matata!:D Sjukt skön!

Ikväll blir det att städa för mig!:o Annars får jag som sagt inte åka till min pojk!
Nu tänkte jag och Lina bjuda på en bild som togs förra vintern när vi var ute och tog kort!:D Så njut!!:)

Kyss och smek till er från oss;)

Höstlov!!

Heej!!:)
Efter denna veckan i skolan är jag helt död, bland annat två prov!! Men nu är dom gjorda och det känns riktigt skönt!!Och det är bara en enda dag kvar tills HÖSTLOVET!!!

Ha en bra sistadaginnanlovetdag imon och ha sen ett bra höstlov!!

Dessutom saknar jag mina kevintjejer otroligt mycket!! Vi borde träffas oftare!!:D Och Olivia hur ska vi klara oss utan dej i två veckor?? ;)

Puss på er alla <3


Halsen...

Hejj!!
Idag har jag en konstig känsla i halsen, det är lite trögt att andas men mest obehagligt, känns lite som att lugnorna inte får plats eller något liknande.
Vi simmade idag med skolan men eftersom att jag var lite småsjuk så behövde jag inte simma alls mycket:) Jag och Lina basade i typ 20 minuter! Efter det var jag så gott som död. När vi bytt om och så hade jag lovat en tjej på mammas jobb att jag skulle komma dit och leka lite med henne, så jag åkte till östregårdsskolan och lekte lite:).
Nu har jag piggnat till lite och det är ju surt för då kan jag inte lägga mig så tidigt som planerat, dom så kanske jag kan städa lite då så jag får åka till min kära pojk i helgen och över höstlovet! Så jag får se till att städa bra för utan honom klarar jag inte mig:)

Ha det fint!! Puss!

På hotellet!

Hejsan allihopa!
Dagen har vart super och vi har spenderat några timmar inne på Silkmarket!  Vi ska dit imorgon igen eftersom att vi bara han gå på de två första våningarna av sju! :D
! :D
jag har köpt tre väskor och ett par handskar(Y)
Dock är jag även lite sur, för de verkar som om att de har blockat facebook här på hotellet..
ha de,
Olivia
Roligaste kommentaren idag sagd av en kinesisk tjejförsäljare: Mycket billigt, billigt, billigt, billigt... Billigare än Ullared!!

Uppdatering nr 1

Hellu hellu..! ^^
Dagen har varit awesome!
Och inte blev det sämre av den otroligt innovativa "Spenat-diskussionen" idag på svenskan!
Målbrotts-Ingmar är inte heller nån att leka med.. hehehehhehehe..

Puss & Ching Chong ♥
(Ha det bra i Kina!)

Heeej allihopa!! Nu sitter jag på flygpla...

Heeej allihopa!! Nu sitter jag på flygplatsen i Göteborg och väntar på att boardingen ska börja! 20 min kvar! Jag är hungrig som en ko och trött som en gris haha. Åh va jag kommer att sakna alla mina pals! Alla Kevin tjejer, GLÖM INTE ATT UPPDATERA! Ha de bra! Kram Olivia :D


OMG!!

KINA IMORGON!!! Nu börjar jag äntligen bli lite pepp! Dock så strejkar de bolaget vi ska åka med och om de ställer in vårt flyg kommer jag seriöst döda någon!
De får bli en uppdate senare, maten kallar och kallnar! :D

Berg och Dalar

Livet går över över höga berg,
med utsikt så vacker och full av färg.
Där fåglarna svävar i fullkomlig frid,
utan en tanke på rum eller tid.
Där solen alltid är drömmande varm,
där ingenting någonsin mister sin charm.
En plats så olik de dunklaste dalar,
där ingen levande varelse talar.
En plats där tiden tickar i takt,
i takt till livet helt utan prakt.
en plats utan känsla,
en plats utan liv,
en plats full av dystra och gråa motiv.
En plats full av tomma och ekande salar,
livet går över berg och dalar.


Made by Heartmountain. (utan någon speciell anledning)



PUUUUUUSSSSSSSSSS!!!! ♥♥♥♥



BLIR MAN KÄR ELLER?!?!?! <3


Only for you my darlings, made by Annie Heartmountain :D<3


Sjätte Dagen

Hallå där datanördar!:D
Idag hade vi sjätte dagen i skolan, det var inte jättelärorikt xd mest bara skönt att slippa vannliga lektioner:) Ikväll dansade jag och när jag cyklade hem så stötte jag på Thea! Det var en väldigt trevlig överraskning:) Jag skulle egentligen träffat Jonatan och pratat lite men så blev det inte:( Nu sitter jag här framför datorn och har min söta Ruben i knät, han är ovanligt lugn idag och håller på att skifta färg:O! Jag har jätte mycket träningsvärk i låren med för att jag gjorde laurentsia med barnen i helgen, det får man alltid ångra! Nu ska jag ta och prata lite med pappa och fixa ett program till min dator!
Kyss!!:)<3

Mina kära vänner!

Om 29 h lyfter mitt plan! och jag är så opepp att de inte finns! :(
Dagen var bra började med att jag kom försent till första lektionen men de gör jag alltid så! :d
Efter skolan åkte jag hem till några kineser för att lära deras barn svenska, men istället för att lära ut svenska så tittade vi på Toy Story 1 och 2!
Kram,
Olivia

Bubbelparty!!:)

Hej alla!! :D
Idag har jag varit sjuk... Det var inte så najs men nu är jag typ frisk igen!!
Men jag satt nyss och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna
underbara bilden på oss!! :) man bara älskar den<3

Michaela, Annie, Lina, Evelina och Olivia :)

hejsanhopsan

hejj alla våra kära bloggläsare:)
jag har lite dålig samvete för att jag inte har gjort nåt inlägg på våra fina blogg, men nu kände jag att det var dax!
Idag har det faktiskt varit bra, vi hade sjättedagen i skolan typ för att prata om praoen...
så vi slapp att ha vanliga lektioner, så idag mår jag riktigt bra. :D hihii
och jag lovar att göra fler inlägg, I promise!


P.s vill bara tilllaga att mitt nya rum är snart färdigt och det är jätte fint och det kommer bli ännu finare, jippiii!!!

puss&kram på er.

damp

Bloggen dampar loss -.-

Hemgrupp!

Hej alla galna! :D
3 dagar kvar och sen bär de av! sinnes vad tiden går foooort! jag kommer sakna mina Kevin tjejer så enormt mycket! :( kom precis hem nu efter att ha varit hos Mickan ! Där vi fick våran efterlängtade CHOKLADBOLLSTÅRTA!!
Kram och hej!
Oliviaa

Hej!

Hej!


God natt!

Hejj!
Nu är jag hemkommen från hemgruppen och ska strax gå och pömsa i min säng:) Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta att Oliva lämnar oss om 3 dar!! Då hon åker iväg till Kina! Vi kommer sakna dig otroligt mycket!!<3

Bilden är från när jag var på Hawaii, nu är det typ 1,5 år sedan! Galet vad tiden går fort!
Nu ska jag sova god natt!!:)<3<3<3

Nu taggar vi hemgrupp a la Micka! :D

Nu taggar vi hemgrupp a la Micka! :D


Kärlek<3

Hallå!!
Jag ursäktar för dålig uppdatering i helgen, men vi har haft fullt upp allihopa:) passat massa barn och så hade jag världens finaste pojke här med i helgen så jag tog han om honom också:). Idag var vi ute hos mormor och morfar och åt middag och kussarna var med där, och jag måste bara säga att jag älskar dom! Dom är nog bland dom sötaste barnen som finns!!:) Lillkussen är bara några månader och han somnade i min famn:). Senare ikväll blir det hemgrupp med brudarna!:D Ska blir roligt! Nu har jag lite uppgifter att göra från PRAO:n.
Ha det göttt!! PussPuss!<3<3

Historia i 2 h och 40 är inte kul att ha ...

Historia i 2 h och 40 är inte kul att ha sista lektionen på fredagar! Ny är klocka 14.00 så jag och mina vänner har bara 1 h och 20 minuter kvar att lida! Pusshej, Olivia


Vacker Poesi <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Du har allt som är bra,
det vill jag också ha.
Fina fötter är en grej,
GE MEJ, GE MIG, GE MIG.
Du kan spela på olika sätt,
flöjt, trummor och klarinett.
Ibland vill du leka och skratta glatt,
ta då på dig din farmors hatt.
Nu ska vi gå och ha fysik,
låt oss skapa dynamik!

// the girl's of Kev! :D


Kina!

Nu är de bara några få dagar kvar tills jag åker! Jag kommer att sakna min Kevintjejer så otroligt mycket! Så nu ger jag er ett uppdrag. Ni måste uppdatera extra mycket under de två veckorna jag är borta så att jag kan läsa om vad som händer här hemma! Jag ska även försöka att uppdatera när jag är i Kina men de kanske inte blir så lätt men I will try! ;)
Prov på klassisk permanentrullning hade jag idag, de gick skit. Kanske inte så konstig eftersom att jag inte har övat på de så mycket! Men men jag är glad i alla fall eftersom att HV71 leder mot DIF, Heja Hv och MODO!
Pusshej,
Olivia
P.s måste bara säga att Theas storebror var väldigt söt i söndags! De började med att han kom in i rummet med en jätterap för att sedan dela med sig av sin kladdkaka som han bakat och som han käkat upp mitten på! 

PRAO!

Hejjjj!!
Jag skulle lägga upp ett inlägg nu och skrev typ långt men så laggade datron ihop sig och allt försvann:o. Så jag gör allt jag kan för att försöka återskapa det fina inlägg jag gjorde!:)
Idag var min näst sista dag på praon. Lite sorgligt, man vill ju inte lämna dom underbara grabbarna!;) Så sjukt sköna, dom gör min dag:D. Förövrigt har veckan varit väldigt hektisk, detta är min första lediga kväll denna veckan och den sista. Men det är roliga grejer jag gör så det gör inget att det är fullt upp! sjunger och dansar typ hela tiden!!:D:D I helgen blir det barnkalas och pojkvän! känner på mig att det blir toppen!:) Nu sitter jag i soffan brevid en lillebror som kollar på barnprogram om någon ko;).
Pusspuss!!

Kära vänner!

Hej mina glada, goa, underbara o älskade vänner!
jag är pigg och glad som en nötchoklad(!?) haha.
Här kommer en till bild som är ca 1 år gammal! enjoy! :D

SNÖ!

20 oktober idag, och det snöar! Jag trodde inte på det först, så jag gick ut på altanen.. Det snöar verkligen! Helt galet ju!!!!! I och för sig är det inte särskilt snöigt mest blött... Men ändå crazy? Egentligen hade riktig snö varit bättre nu blir det ju bara slaskigt och äckligt och inte vitt och vackert.. Fast den äkta snön får vi nog vänta på iaf.. Inga snöbollskrig än;) Vet faktiskt inte om jag är glad eller ledsen att det snöar.. Men snöar gör det iaf:) tänkte bara säga de.. pussar

Förändringar!


Satt och kollade igenom gamla bilder och kom till denna bilden.
Ja, man kan ju undra vad vi fick för oss den där dagen.. xd

Vilken tur att man förändras hela tiden, eller hur Micka? xD <3



CHOKLADBOLLSTÅRTA!!!

Hej alla glada!!:)
Idag har jag varit i skolan och haft väldigt roligt:P
Nu ska vi äta och sen har jag bakat en CHOKLADBOLLSTÅRTA
till efterrätt:) MUMS!
Love ya!

De är ganska svårt att koncentrera sig på ...

De är ganska svårt att koncentrera sig på att skriva prov när de flyger runt baracker utanför fönstret och de känns som om att de ska åka rakt på en ! ;)


Tiden går snabbt när man har roligt!

Tänk att de var nästan ett år sedan vi tog den här bilden och alla de andra ! Tiden går så fruktansvärt snabbt!
Älskar er,
Olivia

Statistik!

JAA!! grattis till oss!

2010-10-19 , 22.43

36 UNIKA BESÖKARE
143 (eller nåt) sidvisningar



Tack alla fans! :D:D:D

EyEyEy!

Hey, mina partners !
Jag har gjort kategorier nu så att istället för att de står allmänt så väljer man sitt namn och då vet man vem som har gjort inlägget!
Puss och hej leverpastej! :)

På tal om härliga saker...

Ja, på tal om härliga saker så är det inte så väldans långt kvar till sommaren -11...
Eller?!?!

Iaf, jag satt och kollade igenom lite bilder och hittade en på några earthgubbs.<3
Man MÅSTE ju bara älska det! ♥


Regn..


När jag skulle vakna imorse så stängde jag av väckarklockan och somnade om, sen vaknade jag nästan två timmar senare.... Ganska misslyckat.. Sen cyklade jag till skolan i regnet, överlevde dagen tack vare alla mina underbara kompisar! Väldigt tur att jag har dom!!:) Nu sitter jag här och borde plugga men gör ingenting istället.. Inte bra..;)
Och jag fick höra att jag tänker för mycket på andra.. Hur ska man tolka det egentligen?
Aja nu ska jag försöka plugga:P
Ha de gött!
pussar&kramar

Asså.. Hur gör man? ;oo

Hehehehehehe jag fattar inte riktigt..
Kan man svara på kommentarer?
Isåfall hur?

Förhoppningsvis kommer nån proffsig bloggare in på just denna bloggen och förklarar det :))
Jag ville gärna veta!

Pussssssssssie..! <3

Då testar vi detta med att mobilblogga!:)

Då testar vi detta med att mobilblogga!:)


Sjukt kul!

Måste säga att starta denna bloggen var en sjukt kul grej!
Hahaha jag går ju in här varannan kvart för att se om de är någon annan av mina kompanjoner som har uppdaterat något!
Ha de braaaa!
Kram Olivia

För att härmas.......

  • Vacker
  • Innovativ
  • Trött
  • Trött
  • Trött
  • Trött
  • Glad för att jag slipper springa runt växjösjön imon

 


To cool for school!

Dags att sova alla små barn!
Kanske dags att gå och lägga sig? Be en bön och sen somna? om ändå livet hade vart så enkelt,...;)

Hejhej;)

Annie och Micka in tha schooooooool!!!!
We are so coooooooool!

YEAH!

KO-fakta!! ^^


Hemgrupp med äppelpaj!

Hej kära bloggläsare! Nu sitter vi här hemma hos Thea och äter äppelpaj! Den var smarrig:) Snart lägger vi upp en underbar uppsats om en ko, skriven av en mellanstadie elev! Tro de eller ej men den är fantstisk !! Kram kram från Kevin ko tjejerna !:D

17 oktober

oj, jag kollade kalendern och insåg att halva oktober har försvunnit! galet hur fort tiden flyger förbi ibland.. nu sitter jag här och väntar på att resten av kevintjejerna ska komma på besök!:D jag skulle ha bakat  en chokladbollstårta men de blev inte så.., vi har så mycket äpplen så det fick bli en äppelpaj istället:P hoppas den blir god;)
imorgon blir de en ny vecka, får väl se om man överlever den också..

pusss theis

Bildbevis från fotodagen!

Kev har lärt sig flyga!!   watch out!^^

WATCH OUT... HE IS A FLYING COW!
Kev har lärt sig att flyga!
Något att vara stolt över... ? ^^


Annie                    Michaela              Thea                      Evelina

FOTOSESSION!

Idag ska vi ta lite mysiga kort ute i det fina vädret ^^
Förhoppningsvis kommer det kanske upp någon bild här på bloggen!

Have a nice day! heh
xoxo Annie :))

God natt!

God kväll bloggläsare!
Hoppas att ni haft en lika fin kväll som mig:)<3
Inlägget kommer från min fina itelefon;)
Nu ska jag sova, så god natt underbara människor!<3
PUSS från Evelina<333

tjenatjena!

Här är en bild på mig:) de flesta kor kan inte klättra, men jag är ju inte vem som helst för jag är en superhjälte!!
(det kan ni se på min snygga mantel)
nu ska jag fortsätta tugga gräs och rädda jorden.. :) ha de mu!!

Nerver?

Hejj plugg!

Biologi prov på fredag så nu blir det plugga nervsystem och sånt resten av veckan...
bra att det finns musik, just nu hakona matata!!:D:D:D
Puss!!

Godnatt!

Nu tänkte en av oss sova..
Ha en bra natt/ dag :))

Vi kommer se till att göra bloggen lite finare så småningom.
eh ah..

Pusssss!! <3

Fördomar är fel!

Hejhej!

Vi är 6 stycken flickor som har en ko som heter Kevin.
Kevin är en superhjälte och vi tänkte att ni ska få följa hans och våran vardag!(mest våran)

Hejdå kram ifrån allihopa kevintjejer!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0